Příběh BOOMBONu – část 4.

Příběh BOOMBONu – část 4.

Rozjet firmu není jen tak. Ještě k tomu, když ta firma nabízí něco úplně nového a odlišného. Dostával jsem ne-úplně dobrou vazbu na design krabiček, chuť i tvar. Zároveň jsem dodělával školu, nastupoval na inženýra a měl dvě práce. Ale BOOMBON byl srdcovka. Plus jsme do toho zjistili, že moje přítelkyně Kateřina je těhotná. Stěhovali jsme se z Brna a prostě to bylo pfuuu. Prostě šílený blázinec.

Musel jsem to začít řešit a začít delegovat. Jasně, chtěl jsem to všechno zvládnout sám, ale naštěstí mi Káťa dohodila grafičku Veronika Rút, díky níž dostal BOOMBON nadčasový dynamický vizuál. Kámoš Tom Drdla z Podnikni to a ze Zeni mi pomohli s webem, který jsem si předtím taky zbastlil sám a vypadal hrozně. Dokonce se Káti podařilo domluvit schůzku se superhustým Karlem Novotným, alias Mindless, který mi dal několik důležitých rad do startu. Díky Karle! Přestěhovali jsme se do Pardubic, protože najít nájem v Brně bylo v tu chvíli mission impossible. Školu jsem prostě a jednoduše odložil. Přestože se na mě rodiče zlobili.

A pak přišel koronavir. Vlastně docela vhod. Poslední práci jsem pustil kvůli neshodám a obul se naplno do BOOMBONu. Ve volných chvilkách jsem pomáhal Káti s mrňousem. Vytiskli jsme nové krabičky a stojánky. Otestovali jsme sérii nových příchutí s vylepšeným složením, sehnali obchodníka a začali s prvními prodeji na vostro. Teď už boombonky potkáš na benzínkách okolo Brna a Pardubic nebo na našem eshopu.

P. S. Tady se můžeš podívat na video z Business plesu z Olomouce, na kterém jsem byl v lednu. Vlastně přesně před rokem. Čtyři dny předtím, než se nám narodil mrňous. To jsem ještě netušil, jak obrovský kus práce máme před sebou.

https://www.facebook.com/BoombonEnergy/videos/701279434111653

chci boombon